jan
23

Szombat megint herevere. Pihenés. Hogy minek azt nem tudom. Mire várok? Miért nem megyek? Ok, hogy családi szülinapozás de egész nap? És reggel? És este? ?Qué esta pasando? !Tranquilo! Nyugtatom le magam, vasárnap reggel jócskán szenvedve a bűntudattól, hogy kevesebb mint 200nap van hátra és én oly dolgokat engedek meg magamnak amiket nem szabadna. Persze nyugtatom magam a szokásos szöveggel, hogy majd ha jön a jó idő akkor majd lesznek durva dolgok. Ja persze. Vasárnap felkeltem reggel ilyen gondolatokkal, húzom fel a redőnyt, látom félig fehér minden. Szentségelek (-de minek?) hogy minek esett a hó (-mintha ez érne valamit). Bal lábbal keltem és sikerült kibillennem kicsit a lelki békémből, egyensúlyomból amit annyira szilárdnak hittem. No hay problem, kinéztem jobban az ablakon mert láttam, hogy süt a NAP (ami annyira kell nekem... -hogy erre nem is nagyon van hasonlat) és ma pedig ha picit is de menni kell. Elnéztem balra és a következő kép fogadott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Challange accepted! Villogott a kijelzőn. Oda ma felrongyolok. Ameddig mehetek. Szóval kevés reggeli és több tea eltüntetése után felvettem a színpadi szerkót és színre léptem. Tudtam, hogy olyan 15km-t fogok menni többet nem nagyon kéne a hét eleji "átmozgatás" miatt. Legalábbis ezzel kábítottam magam. Megálltam az indulópontnál ami a kereszteződésünk a ház előtt, nyújtás fél percben című műsort bemutattam a járókelőknek akik le se szarták az egészet, majd széles mosollyal dübörgő zenével megindultam. Persze megint kicsit erősebben, mint kellett volna. Kis emelkedő kifelé (azt mondják) aztán jött város pereme majd a váciak Fujijának lábánál találtam magam.

 Nem rossz látvány. Napsütésben az olvadó hónak köszönhetően elázott úton futni pedig csudajó. Első hegyi kanyar következett majd tovább.

 Mikor ilyen helyeken futva szólnak deephouse vagy minimal esetleg goa zenék teljesen át tudom magam adni, olyan mintha pár pillanatra kilépnék a testemből. Fantasztikus dolog, hogy ilyen helyen lehetek, és megtapasztalhatom ezt. Itt már a hegy legszebb részét picit közelebbről láthattam.

 Majd tovább, tovább fel rongyoltam kissé nehézkesen de haladtam ilyen látvány kíséretében.

 

 Ez jobb oldalt, balról meg a NAP sütött és fújt a szél nagyon nagy lökésekkel, annyira hogy meg is állított egy pillanatra. Gondoltam annyiszor találkoztunk már a Börzsönyben, csak jól megférünk itt ketten. Úgy is tűnt amíg el nem értem a végállomást ahonnét tiltás volt arra vonatkozóan, hogy tovahaladjak. Szót fogadtam viszont szép látvány tárult elém, annyira, hogy a fényképezőt se vettem elő, arra a percre amíg megálltam a NAP sugaraiban fürödve, feltöltődést keresve ezekben a pokoli téli hónapokban, és tettem magasról, hogy fújt a szél és egyik barátom mondására, hogy lehet hidegben futni csak nem szabad megállni fél percnél tovább. Azonban az egóm mondatta velem, hogy ennyi most jár nekem itt. Ennyit megérdemlek. Az egó meg olyan, mint a ragály. Kigyönyörködtem magamat, és indultam vissza le. Majdnem ugyanannyi lett az időm le mint föl, csak volt egy 13-as eltérés a pulzusban. Végére érve azt éreztem, hogy ez nagyon kevés. Viszont most légy okos, elég ez mára, holnap majd lehet rámolni neki megint csak a lélektani egy hét pihenős szakasz legyen meg. Hazaérvén éreztem, hogy vétkeztem. Játszottam a fasza gyereket. Valaki, valami olyannal amivel a legnagyobbak sem játszhatnak, mert mindig alulmaradnak. Nem tiszteltem eléggé azt aminek szinte mindent köszönhetek. Ezért most megkaptam a képzeletbeli érmet és egy 5napos nyaralást amit a BAYER támogat. Kellemes időtöltést kívánunk!

És hogy ki a hibás? Én, -teszem fel a kezem- én vagyok a hibás, én vagyok a felelős. Szeretem magam! /az utolsó mondat nem önimádatot jelöl/

A bejegyzés trackback címe:

https://shortstop.blog.hu/api/trackback/id/tr793742142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2012.01.24. 12:20:08

F@sza írás!
A végét nem teljesen értem:).Most ez azt jelenti,hogy valami gixer van a lábban?
Ha igen akkor jobbulást!

Kovács Krisztián Short' 2012.01.24. 15:56:25

@PecsiPeter: Szerencsére a lábakkal nincs semmi, csak lebetegedtem. :)

laciii79 2012.01.24. 17:24:16

@Kovács Krisztián Short': Megfáztál a Naszály tetején a nézelődésben...
Azért ne haragudj magadra, az ember csinál néha hülyeségeket, ha ugyan ez tényleg az volt, mert hát ez az egész úgyis elsülhetett volna, hogy energiával feltöltve vágsz neki a következő napnak, hétnek.
És lehet, hogy már amúgy is benned volt valami nyavalya....

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2012.01.24. 17:34:34

Megfázás nem számít.Lóf@sz :)
Csak a lábbal ne legyen baj!

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2012.01.24. 17:36:17

Megnyugodtam.Okés vagy.
Vasárnap Dunakeszi "yours truly".Megyünk.
Közösségi futórendezvény,batyus frissítéssel.Jó lesz.Küldöm mélben az infót.

Kovács Krisztián Short' 2012.01.24. 18:52:01

@laciii79: Valami lehet lappangott, mert a torkomban éreztem néha fura dolgokat, és nem vagyok a homopornó iparban :)
@PecsiPeter: láz-megfázás-torok kombó. nagyon jó. most már kezdem érteni azokat az embereket akik szerint a hideg milyen egészséges és kell nekünk. -szerintem annyira mint szar a zsebbe :))

gafmon 2012.01.28. 05:33:31

Mivel Te sem vagy a hideg barátja, mély tisztelet, hogy nekiveselkedtél! Nagyon szép kör, szuper futás! Tényleg klassz helyen laksz! Lázasan ne merj futni! Egyébként van is miért szeretned magad! :)

oregbaka 2012.01.28. 10:20:08

Nézd a pozitív oldalát!
Az immunrendszerednek is kell erősödni:-)
Ez történt.
És ezen kívül, mi - olvasók - kaptunk egy szép írást.
181!:-)

Kovács Krisztián Short' 2012.01.28. 11:18:36

@gafmon: Köszönöm. Lakóhelyemet illetően mikor Angliában voltam kint fél évet akkor meséltem egy ottani ír néninek, hogy milyen környezetben lakok (mert nagyon érdeklődött) arra mondta, hogy nagyon szerencsés vagyok mert ilyen helyekért mások fizetnek nekem meg ott van egész évben. -Hát, igaza van.

@oregbaka: Tetszik ez a hozzáállás! :) Köszönöm.
süti beállítások módosítása