sze
17

Elég visszafogott hetet zártam. Nagy része volt a regenerációnak a térdeimet illetően. Leírhatom, hogy nagyon jól halad a dolog. Még nem 100% de oly közel van, hogy nagyon :)

Hétfőn partizánakció keretein belül megmásztam Dobogókőt a Kanárival. Nagyon kemény volt pláne, hogy nem is nagyon tartalékoltam az odaúton. Az emelkedő ki*aszott hosszú volt, és voltak olyan meredek szakaszok, hogy majdnem elvette minden hitem. Néztem az órát, nem fogynak a killerek, a sebim is borzasztó lassú volt, szerencsére volt egy-két szakasz ami egyenes volt így ott kicsit lehetett lazítani, de mire megszoktad volna már megint adott a gép egy fasza hosszú kis emelkedőt. Ha jól láttam a pályarajzot (mert ilyen is van) akkor a legmeredekebb pont 25% volt. Mindegy is egy kifejezés van rá. Kurvakemény. Legalábbis nekem az volt, de lehet, hogy jövő nyáron már sima edzőtáv lesz. Fentről valami csodálatos kilátás van, sajnos mire felértem a fényképezőben az elemek csődöt mondtak. Lefelé brutál volt szaggatni, legnagyobb tempó 70km/h volt, nem mertem neki jobban ereszteni mert annyira nem ismertem az utat. Sőt semennyire. Hazáig már nem volt probléma egyszer álltam meg egy kis frissítésre ami szőlőben merült ki. Kiszállva a zuhany alól azonban éreztem, hogy rendesen elfáradtam.

Egy nap pihenést követően Petivel tekerés a Margitszigetre. Itt is most jártam először bringával, vertünk egy kört túristáskodva aztán hazapötyögtünk. Fasz voltam mert nem vittem kulacsot, így frissítőpontnál kellett megoldani ezt a problémát. Odafelé beugrottunk az egyik futós boltba. Nagyon frankó kis hely, gyanítom nem akkor voltam ott utoljára.

Tegnap laza futás próba. Sima 5km és a legjobb hogy PROBLÉMA NÉLKÜL. Nagyon örültem, hogy végre lehetett szakítani megint, imádok futni azonban szakmai szempontból nagyon sok mindenen kell majd javítani a közeljövőben. Futás közben érzem, hogy a technika mennyire más és mennyivel jobban tudok haladni ha odafigyelek bizonyos dolgokra. Szóval újra a pályán. :) Ez a hét legnagyobb pozitívuma. Kezd a helyére állni a rend.

Ma reggel 9:20-kor dördült a rajpisztoly a benzinkútról Petivel egy szolid (neki szolid :)) tekerés Nógrádi dimbes-dombos kanyarokban. Az első 30-35-40km-t jól viseltem annak ellenére hogy nem is pihentem eleget meg tegnap igaz, hogy kevés de sörözés volt haverokkal. Jó tapasztalat volt, hogy nagyobb megmozdulás előtt ilyet nem csinálunk pláne ha korán van indulás. Alázatból még fejlődni kell sokat, de tanulom folyamatosan. 50-60km-nél már éreztem, hogy elfogyott az erőm, addig se éreztem az X-et a lábaimban,de onnét viszont elfogyott minden. Pulzus megemelkedett a szám folyamatosan száradt ki nem számított mennyi vizet próbáltam inni. Az utolsó 20-25killer szenvedős volt, de megcsináltam. Azt sajnálom, csak hogy nem volt nagyobb a tempó. Petit kicsit visszafogtam, láttam rajta, hogy nagyon menne. Nagy klasszis a srác. Viszont végig támogatott lelkileg ami nagyon jól esett, biztosan ez is benne van, hogy végigértem ezt ezúton is KÖSZÖNÖM! Szóval megvolt a mai fitness is kicsit még le vagyok ülve a forróvíz után. Sokáig nem lehet élvezkedni holnap megyünk futni.. :)

Peti köszi az egész hetet, nagyon rendben volt, királyul éreztem magam!

A bejegyzés trackback címe:

https://shortstop.blog.hu/api/trackback/id/tr863234146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.09.17. 17:29:42

Köszönöm de a nagy klasszistól még messze vagyok azért:):):).
Mindössze egy kicsit edzettebb vagyok.
Jól nyomtad nem nyafogtál.
Jól is tetted mert jövő júliusig hallgathatnád minden közös edzésen:):):).
Jövőre majd a leszakadást fogom gyakorolni mögüled az ilyen "hegyi" edzéseken meglásd! ;)
Ahogy ott is mondtam ez ma nekem is király volt,bár valóban nem nagyon fáradtam el de szép helyeken jártunk és a keringésemet javítottam valamint égettem jó sok zsírt.Ezek is nagyon fontos és hasznos dolgok amikre nagy szükség van egy felkészülés alatt.
Mostantól tavaszig efféle nyugisabb,hosszú komfortzónás keringésjavító/építő mozgások kellenek főként.
Ha van kedved nyomhatunk ilyeneket közösen is.
süti beállítások módosítása