sze
1

Tegnap futni szerettem volna valamerre. Ligetbe nem szerettem volna menni, városban sem nagyon akartam róni a köröket. Ekkor jött az ötlet, hogy legyen Sződliget, lefutok unokatesómhoz. A börtönig kocsival mentem, utólag rájöttem teljesen nagy hülyeség volt, többet soha. Odafelé egészen jól ment az első kilométereken éreztem, hogy rendben van a lábam is helyrejött faszán, aztán jöttek kis jelek. Kicsit hátrébb kezdett most fájni a jobb térdemnél illetve a bal sípcsontomnál. Lehet nem volt jó ötlet az aszfaltos bicikliúton futni, de akkor sem hiszem, hogy pár km után ennek elő kellett volna jönnie. Odafelé kétszer sétáltam bele 30mp-re majd mentem tovább. Visszafelé ugyanez. Nagyon mentem volna éreztem hogy van erő is hozzá, sajnos nem mertem jobban nehogy nagy baj legyen. Odaértem unokatesómhoz megálltam nála egy fél órára majd irány vissza. Mindkét tempó 05:06-os lett. Odafelé pár másodperccel jobb lett. Elhanyagolható. Azt éreztem, hogy most a maraton sem lenne táv odafelé azt éreztem, hogy legalább tízszer ennyi van bennem. Pulzus átlagban 155 volt. Élveztem, hogy sütött a nap, szép zöld volt minden, árnyék-napfény felváltva, jó levegő. Ej, de mennék már megint, nagyon megjött a kedvem, de most akkor pihenés van megint. Addig ahogy Tibi mondta lehet biciklizni meg úszni. Így is fogok tenni csak bűntudat lesz, hogy kimaradnak a futóedzések. Most nagyon megjött a kedvem hozzá.

Ezzel le is zártam az augusztusomat. Összegezve ebben a hónapban fogalmazódott meg az IM teljesítése, elkezdtem belekóstolgatni a sportágakba, kis invesztálás, mozgás jóérzésig.
Negyedik alkalomra már meglett a 3.8km-es úszás 1:45-ös idő alatt.
Harmadik futásra már 10km felett tudtam futni.
Megvolt a velencei tóúszás kisebb távon (nekem ez nagyon nagy élmény volt). Tapasztalatszerzésnek is kiváló volt, hogy milyen is nem medencében úszni.
18-án IM féltáv 70.3 -nagyon korai volt, szerintem ezt még a lábaim nem pihenték ki.
Hónap végén úszás 4km felett.

Én elégedett vagyok nagyon, s már várom nagyon a februárt amikor is megkezdődhet a tényleges felkészülés. Addig meg "just 4 fun", remélhetőleg több ésszel.
Időket nem írok mivel rengetegszer nem mértem az edzéseket, ezért inkább km-ben fejezném ki:

Futás
9 77.3 km
Úszás
10 19.646 km
Bringázás
10 412.3 km
Összesen 31 509.246 km


 

A bejegyzés trackback címe:

https://shortstop.blog.hu/api/trackback/id/tr493194845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.09.01. 15:55:18

Keep going!;)
Jó lesz,fog ez menni,hajrá előre!

Kovács Krisztián Short' 2011.09.01. 23:07:39

@PecsiPeter: Köszi a bíztatást. Kedv is van hozzá nagyon :)
süti beállítások módosítása