nov
18

Nagyon nem vittem túlzásba az eddigieket. Hétfőn volt egy keményebb futás fel a Naszályba.  Oda is ba**ott rendesen, kis gyúrás után azonban nem lett olyan rossz azonban futni nem nagyon mertem vele eddig. Gondoltam adok neki egy hetet.  Sikerült beszerezni a héten egy görgőt amivel amellett, hogy lenulláztam magam e hónapra még pöcsölök is. Egy órát tekertem vele, de nem sikerült annyira megtalálni vele azt a pontot amit én elgondoltam. Biztosra veszem, hogy bennem van a hiba, majd még tapasztalnom kell. Ahogy látom úgyis a bringát kell majd nekem erőltetni nagyon. A kanári is át lett alakítva, kapott egysebességes láncot, hátra valami mezei fogaskerék, váltók lekerültek. Majdnem single-speed bicikli lett belőle. :) Ma voltam úszni igaz nem lett sok, azt majd talán holnap ha összejön.
A hétfői futásnál nagyon éreztem a lendületet. Annyira mentem volna de nem akartam éreztem, hogy a climbhill odarámolt rendesen azoknak a dolgoknak is amiket síkfutásnál annyira nem használtam. Arra jó volt, hogy lássam idén még fogok futni 21km felett. Ezt akarom! Karácsonyig egy harminc kilis távot akarok magam mögött tudni.
Tepó írt -megmondom őszintén nem gondoltam volna, hogy két emberen kívül más is olvassa az irományaimat- egyik bejegyzésnél, hogy szenteljek nagyobb figyelmet a térdeimnek és ajánlott egy oldalt amit böngészek, (http://www.coreperformance.com/running/?path=all) tanulmányozok próbálok minden számomra hasznos infót begyűjteni és alkalmazni. Ezt ezúton is nagyon köszönöm Neki. Elhatároztam, hogy jövő héten pedig ellátogatok a sportorvosomhoz (www.versenyezhet.hu) akit megkérdezek a térdemmel kapcsolatban, kikérem a véleményét. Baseball idények előtt mindig ő vizsgált, ha most megtudja, hogy mit akarok a haja égnek fog állni. Lehet óva int tőle, de mint írtam nemrég egy hivatalos 70.3 táv is szép lenne, azonban ha a teljes távot le tudnám nyomni akkor igazi beteljesülés lenne. Persze a futómű fog dönteni, hogy milyen állapotban van és mikorra tudom leghamarabb helyrehozni. A fent említett oldalon találtam egy hozzám passzoló oldalt.
http://www.coreperformance.com/knowledge/injury-pain/knee-pain.html
Ezt holnaptól ki fogom próbálgatni amíg eljutok a dokihoz jövő héten. Eléggé gyenge a fájdalom egyébként a térdeimben. Most sem érzek semmit azonban 10kili futás után előjönne. A CP-t (coreperforamnce) olvasva kiderült számomra az is hogy ezek a térddel kapcsolatos problémáim mind-mind a helytelen technikára vezethetők vissza. Teszem azt az egyensúlyom katasztrofális, a csípőm sem hiszem hogy túl erős lenne -ezzel baseballban is problémáim voltak hogy nem használtam pedig ütésnél ugye alap dolog lenne. Nézni fogok pár gyakorlatot, kipróbálom őket, elvileg még ki is fogom a doki véleményét kérni róluk. Felkészülten akarok odaállni, hogy lássa, hogy a szándék komoly és nem időt rabolni megyek oda.

Holnapra van tervezve egy hosszabb úszás. A múltkori öt után most szeretnék hat kilit úszni, majd meglátom mi lesz belőle. Nem tervezem nagy tempóban az úszást, inkább a technikára fogok koncentrálni itt is, az elveszi a figyelmemet a monotóniáról. Szóval holnap reggel 10:00kor találkozom Pécsi Petivel aztán eldördül a képzeletemben az ágyú és elkezdem a métereket felszámolni a 33-as medencében. Ha nem fáradok el akkor lehet egy kis futást is beizzítok, bár attól félek lehet szoros lesz a program és besötétedik mire útnak indulhatnék. Sötétben én futni meg nem fogok. A hideg épp elég nagy ellenség nekem.
-Nagyjából ennyit szerettem volna így most megírni. Ideje aludni menni mint minden rendes fiatal gyerek péntek este :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://shortstop.blog.hu/api/trackback/id/tr603395160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.11.20. 22:33:34

"egy hivatalos 70.3 táv is szép lenne, azonban ha a teljes távot le tudnám nyomni akkor igazi beteljesülés lenne"

Hogyne tudnád!

Kovács Krisztián Short' 2011.11.21. 20:42:56

@PecsiPeter: Köszi. Azon leszek. A mai nap után mindenképp. :)
süti beállítások módosítása